SALTAIR DOMO

             +40726 704 088

Fax:      +4031 815 31 83

E-mail: office@ufomedia.ro

To contact us:

UFO Media

Idei,

Solutii,

 Servicii.

                 Aţi răcit? De ce nu folosiţi SALTAIR DOMO? Aparatul este un salinizator cu ultrasunete, ce poate fi folosit în orice încapere, de maxim 150 metri cubi. Acesta creează microclimatul de la marginea unei mări sau al unui ocean, la dumneavoastră în cameră.           

                 El transformă soluţia salină în micro-particule între 1 şi 5 microni. Microparticulele de sare sunt capabile să patrundă adânc în plămâni, să cureţe, umezească şi să reducă inflamaţiile căilor respiratorii. Principiul se bazează pe faptul că sarea naturală este mucokinetica (fluidizeaza mucusul), anti-inflamatoare (reduce edemele din mucoasa căilor respiratorii), anti-bactericidă (distruge bacteriile). Aparatul are şi proprietatea de umidificare şi împrospatare a încăperii unde va fi amplasat. Se recomandă să fie folosit în apropierea patului, pe durata nopţii.
                 Aparatul are dimensiunea de 200 x 180 x 90 mm şi cântăreşte maximum 0.55 kg. Este indicat şi în tratamentul copiilor cu afecţiuni respiratorii sau raceli sezoniere.
                 Preţul este de 365 LEI + tva. Pentru mai multe bucăţi, există reduceri.
Pentru detalii de distribuţie intraţi pe pagina de contact.

             Salinizatorul ultrasonic  SALTAIR DOMO creat exclusiv de Saline Theraphy, reproduce microclimatul unei grote de sare, la dumneavoastră acasă. În doar câteva zile, vă veţi simţi plămânii mai curaţi şi veţi respira mai uşor ca până acum. Nu există niciun alt mod mai uşor de a vă bucura de beneficiile aerului salinizat

 

Scurta prezentarea a  salinizatorului ultrasonic

 

             Salinizatorul ultrasonic vă oferă un tratament respirator ideal, care vă permite să respiraţi mai uşor ca niciodata. Acesta dispersează în aerul casei tale particule microscopice ionizate negativ de sare pură, reducând efectele prafului, ale alergenilor sau altor factori care amplifică discomfortul sau afecţiunile respiratorii.

             Cu dimensiuni reduse, 20 x 18 x 9 cm , doar 0.55 kg, este suficient de mic pentru a-l ascunde în spatele canapelei sau fotoliului din sufragerie. Este uşor de manevrat şi extraordinar de silenţios! Poate funcţiona când dormi sau când eşti treaz, oferind pacienţilor cu probleme respiratorii, o perioadă extinsă de tratament în confortul propriilor case!

 

Cum funcţionează

 

             SALTAIR DOMO este un dispenser ultrasonic de particule care foloseşte tehnologia vibraţiilor de frecvenţă ultrasonică pentru a transforma soluţia salină în particule de sare sub  5 microni, transformând aerul din încăpere în aerosol bogat salinizat.

             Salinizatorul ultrasonic NU este un umidificator, deoarece aduce o cantitate insignifiantă de umiditate în aerul din încăpere. Este un produs unic patentat şi creeat doar de Saline TheraphyHalosense, Canada.

             Aceste particule de sare minuscule, odată inhalate, sunt capabile să intre foarte adânc în plămâni, chiar la nivel de alveole, ajutând la curăţarea mucusului, la distrugerea bacteriilor, reducând inflamaţiile, de-a lungul întregului traseu respirator.

             Aerosolii salini au de asemenea un foarte bun efect în curăţarea aerului din interiorul camerei, datorită proprietăţilor bactericide ale sării şi datorită concentraţiei mari de ioni negativi de sare care ajută la eliminarea particulelor de praf încărcate pozitiv, a bacteriilor şi a viruşilor.

             Terapia cu sare poate fi folosită cu rezultate foarte bune în toate bolile respiratorii cronice dar şi ca mijloc de prevenţie şi întreţinere pentru oamenii sănătoşi. Previne apariţia bolilor respiratorii, protejând împotriva gripelor şi a răcelii prin menţinerea unei mai bune igiene şi prin  întărirea imunităţii mucoasei respiratorii împotriva alergenilor.

             Este o terapie sigură pentru oameni de toate vârstele, incluzând sugarii şi gravidele, şi NU afectează în niciun mod regimurile alimentare fără sare sau medicamentaţia pentru boli vasculare.

             Salinizatorul ultrasonic poate fi folosit şi pentru problemele respiratorii ale animalelor de companie.

             Salinizatorul ultrasonic este livrat împreună cu manualul de instrucţiuni, kitul de curăţare şi o rezervă de sare naturală, suficientă pentru o folosire de aproximativ 3 luni.

             Salinizatorul ultrasonic este uşor de folosit: este suficient sa-l alimentaţi cu soluţia salină, să-l conectaţi la o sursă de curent, şi va fi gata de funcţionare !

             Nu aveţi nevoie de nicio mască de faţă! Nici un adaptor de inhalare! Doar veţi respira fara niciun fel de greutate!

             Un aparat este adecvat pentru folosirea într-un spaţiu de maxim 150 metri cubi. Totuşi vă recomandăm amplasarea salinizatorului SALTAIR DOMO în apropierea patului dvs, pentru a vă bucura de efectul extraordinar al acestei terapii  100% naturale. Dispozitivul este foarte silenţios, aproape complet lipsit de zgomot. Pentru a avea cele mai bune rezultate, folosiţi SALTAIR DOMO, în fiecare zi şi noapte, deoarece terapia salină are un efect cumulative !

             Folosiţi-l în birou, în sufragerie sau dormitor. Cu cât mai mult îl veţi folosi cu atât mai bine vă veţi simţi!

             SALTAIR DOMO foloseşte pentru soluţia salină, numai cristale de sare naturală neprocesată şi netratată chimic !!!

             SALTAIR DOMO nu produce niciun efect de coroziune în mediul înconjurător!

 

 

             http://salinetherapy.com/html/ultrasonic_salinizer.html

             http://salinetherapy.com/html/saltair_faq.html

UNIC IMPORTATOR SALTAIR DOMO

PENTRU ROMANIA SI BULGARIA